Etiketter

, ,

Det har inte blivit mycket bloggande de senaste dagarna, har inte haft ork eller lust att skriva.

I onsdags så var det en spännande dag enligt hundarna, kvart över sju på morgonen så ringde det på dörren. Det var målarna som kom.  De skulle måla om köket.

Hela dagen sprang de in och ut i lägenheten och Åskar tyckte det var mycket upprörande och gav dem en rejäl utskällning så fort de visade sig. Vi spärrade av lägenheten med kompostgaller så hundarna fick vara med oss i vardagsrummet. Så Åskar låg hela tiden vid kompostgallret och spanade på dessa konstiga figurer. Hat-trick tog det betydligt lugnare och brydde sig inte alls.

På eftermiddagen så åkte vi och hämtade vår nya bil 🙂 Så nu har vi kombi och det är vääldigt trevligt att slippa ha hundarna i baksätet så att de hela tiden tittar fram och hoppar fram och tillbaka mellan sätena. Nu sitter de där bak ifred, och vi sitter där fram ifred.

Däremot så börjar självklart bilen med att krångla, centrallåset bökar och så står det ett felmeddelande. Men detta har försäljarna lovat att fixa, så vi ska lämna in bilen på tisdag igen då Per är hemma och är ledig.